Visul lui Ceauşescu! Dictatorul intenţiona ca în 2020 România să aibă 30 de milioane de cocalari

Ceauşescu nu era chiar atât de nebun! Megalomanul dictator plănuia ca România să aibă în 2020 o populaţie de 30 de milioane de cocalari, iar studiile recente arată că ne îndreptăm încet-încet către previziunile fostului şef PSD din anii ‘80, iar Ion Iliescu poate să fie mândru că a pus umărul la împlinirea idealurilor socialismului.

“Pe vremea lui Ceauşescu cocalarii erau bine văzuţi. Li se dădeau locuri de muncă, li se dădeau apartamente în blocuri. O mamă care năştea al zecelea cocalar era numită piţipoancă eroină şi primea un ghiul de la stat”, explică Victor R, militant pentru drepturile cocalarilor, care spune că România ar trebui să-și prețuiască cocalarii pe care îi are.

Un alt deziderat al lui Ceaușescu, ”Fiecare cocalar să aibă o Dacie”, e de asemenea îndeplinit, pentru că tot melteanul are Logan, iar cei care au Dacia 1300 sunt cocalarii cei mai adevărați, deși unii îi numesc în mod eronat ”hipsteri”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
21 iulie 2015 19:07

Alte articole

Vezi mai mult