Vizitatorii expoziţiei Human Body, uşor nemulţumiţi: „Preferam cadavre de politicieni”

Un sondaj efectuat de Muzeul Antipa pe un eşantion reprezentativ de vizitatori ai expoziţiei The Human Body arată că românii ar fi preferat să vadă alt tip de exponate, pe primul loc fiind cadavrele de demnitar.

„Speram să vedem parlamentari împăiaţi, sau măcar miniştri, dar nu erau decât nişte chinezi traşi în ţiplă”, susţine oftând Bogdan, unul din vizitatorii dezamăgiţi ai expoziţiei.

Cei mai mulţi vizitatori declară că preţul biletului nu se justifică, mai ales că printre exponate nu se află nici măcar un deputat.

„Mi-am adus şi copilul, în speranţa că-l vedem pe Iliescu, de exemplu, expus printre celelalte fosile, sau pe Dragnea, însă am fost dezamăgiţi.

Vizitatorii susţin că cel mai mult i-a entuziasmat exponatul cu marinarul chior, declarând că au avut o tresărire de bucurie, crezând pentru o secundă că ar fi vorba de preşedintele Traian Băsescu.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
24 aprilie 2013 18:04

Alte articole

Vezi mai mult