Volkswagen, din nou în dificultate. Compania germană nu mai are unde să ţină banii

Constructorul german de mașini se află din nou în dificultate, după ce la întâlnirea acționarilor companiei au ieșit la iveală alte probleme grave care au fost până acum ascunse. Volkswagen se confruntă cu o criză de cash, acționarii companiei nu mai au efectiv unde să pună banii.

„Sediul central al firmei este într-o stare jalnică, n-am mai văzut așa ceva de pe vremea republicii de la Weimar. Iar dacă atunci aveam o scuză, că era inflație, acum chiar nu există explicație pentru ce sunt mormane de bani peste tot, prin birouri, pe holuri, chiar și în zona de recreere”, a confirmat un jurnalist auto care investighează cazul de mai bine de un an. 

În momentul de față compania Germană așteaptă un ajutor de la Uniunea Europeană, o amendă care să o readucă pe linia de plutire, altfel cei 10 muncitori și 12.000 de roboți aflați în fabricile WV riscă să se confrunte cu probleme grave. „Nu riscăm să trimitem în șomaj acești oameni, am putea genera o criză socială dacă se umplu străzile din Germania de șomeri foarte bogați, nu vrem să ajungem ca România”, au declarat acționari ai companiei. 

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

11 septembrie 2018 08:03
Citește mai mult despre: bani Volkswagen

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult