Vom avea metrou până la Piteşti! Cârtiţele de pe magistrala Drumul Taberei nu mai pot fi oprite

Veşti bune de la muncitorii de pe şantierul magistralei Drumul Taberei! Bucureştiul va fi legat printr-o linie de metrou de Piteşti şi, posibil, alte oraşe importante ale ţării. Motivul e unul simplu: nimeni nu a reuşit să le oprească pe Varvara şi Filofteia, cârtiţele robotice folosite la forarea tunelului.

“Eu ştiam că Doru trebuie să le oprească, dar Doru îmi dăduse un SMS că el e bolnav şi să-l trimit pe Jean. Eu n-am primit SMS-ul, Jean era în concediu de maternitate, Mişu era ocupat să revopsească panoul cu ‘În trei ani, aici…’ şi pe Nicu nu l-a mai văzut nimeni din 2009”, explică Sile, şef de şantier.

“Oricum, cred că nu strică să avem metrou până la Piteşti. Mai decongestionăm autostrada”, adaugă un reprezentant al Ministerului Transporturilor, urmărind pe un ecran cârtiţele scăpate de sub control.

Dacă nu li se termină bateriile, Filofteia şi Varvara ar putea lega staţia de metrou Eroilor cu Vâlcea, Deva, Aradul şi vama Nădlac, aspect întâmpinat cu entuziasm de mulţi bucureşteni. “Să plec din ţară cu metroul? Visul meu de o viaţă!”, spune Decebal Popescu, proaspăt absolvent de Medicină.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Vasile
22 noiembrie 2016 17:38
Citește mai mult despre: cârtiță Drumul Taberei lucrari metrou pitesti

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult