Vreme superbă în toată ţara. La coadă la ANAF se stă în tricou!

Temperaturile splendide pentru această lună produc situaţii până acum greu de imaginat. În faţa sediilor ANAF sunt sute de oameni care stau la coadă în tricouri sau cămăşi cu mânecă scurtă. Foarte mulţi au inclusiv ochelari de soare, ca să nu se vadă că plâng.

Surse din faţa sediului ANAF Sector 4 spun că e atât de cald încât foarte mulţi contribuabili sunt doar în chiloţi, pentru că şi-au amanetat inclusiv pantalonii ca să-şi achite impozitul anticipat. În unele situaţii, oamenilor le e atât de cald la ANAF că pleacă desculţi.

“E atât de cald, că până să ajungă la ghişeu oamenii stau vreo 3-4 ore în picioare şi foarte mulţi transpiră de căldură, nervi şi furie. După ce discută vreo 10-15 minute cu agenţii Fiscului, adică femeile acelea obeze şi şleampete din spatele ghişeelor, zici că au făcut şoc termic, atât de congestionaţi la faţă sunt contribuabilii respectivi”, transmite cineva de la faţa locului.

Au fost şi câteva cazuri de insolaţie, pentru că mulţi au leşinat după ce au aflat sumele pe care le au de plătit pe anul în curs.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
1 februarie 2018 16:26
Citește mai mult despre: ANAF caldura vreme

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult