Vremea e atât de urâtă că s-a decis să serbăm ziua națională mai devreme

Întrucât există riscul ca pe 1 Decembrie vremea să fie cât de cât frumoasă, Guvernul a decis să serbăm chiar azi Ziua Națională, mai ales că azi vremea e ideală pentru așa ceva, cu noroi și mâzgă peste tot. După ce meteorologii au anunțat 14 grade în anumite localități pentru data de 1 Decembrie, decizia era logică.

”Ar fi existat pericolul ca România să aibă o zi națională care să semene cu una normală, cum au țările conduse de oameni sănătoși la cap, cum ar fi Franța sau Statele Unite, care își pun ziua națională în luna iulie, să poată face grătar. Acest lucru le-ar fi insuflat românilor ideea greșită că trăiesc într-o țară cât de cât suportabilă, ceea ce evident este fals”, explică psihologul Decebal Popescu.

”Oricum nu se observă că a fost ziua națională, steagurile sunt montate deja în foarte multe localități și la televizor vom da defilarea de anul trecut, că nu se prinde nimeni. Oricum nu se ducea nimeni la defilare, în afară de amărâții ăia care vin pentru fasole și cârnați, iar ăia și-așa nu au televizor ca să vadă și să se prindă”, explică premierul Marian Ciucă.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
23 noiembrie 2022 16:19
Citește mai mult despre: 1 Decembrie defilare ploaie vreme

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult