Bucureștenii care doresc să se pună în cap în această seară în Centrul Vechi și să și profite de vremea frumoasă trebuie să se grăbească. Jumătate din locurile de pe terasele din centrul vechi sunt ocupate deja de oameni prevăzători care știu că diseară n-ai nicio șansă să mai prinzi un loc decent. 

fumat terasa.jpg

„Domnule reporter, eu, în mod normal, nu beau de la ora 11.30, dar azi este o zi specială. Dacă nu ocup de pe acum locul n-am nicio șansă mai pe seară, știți cum o să fie aici, ca la meci. Vin ăia, corporatiștii, după ce au fost fierți o săptămână în cutiile alea de sticlă, vin ăia cu o sete de n-ai văzut. Deci trebuie să ai loc, altfel bei acasă sau înăuntru, ca ultimul trist”, spune Adi Calan, un bucureștean care se apucase deja de băut. 

Cârciumarii din centrul vechi se așteaptă la profituri record în această seara, de aceea pregătirile de furat la notă și turnat apă în bere sunt în plin avânt. „Dacă la fiecare halbă de bere n-o umpli până sus și completezi cu o ceșcuță de apă, păi într-o seară bună le vinzi la ăștia o cisternă. Și apa-i gratis, că o luăm direct de aici, din canal”, a mărturisit un cârciumar.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Eftimie | Friday, 13.04.2018 10:19 Social

National Cinematografic