Calamitate în Grecia! Pentru că încă e cald și frumos, întreaga țară mediteraneeană e plină de turiști români, și grecii nu fac altceva decât să stea după ei cu măturile, să strângă cojile de semințe. Se estimează că situația va persista până la sfârșitul lunii septembrie și grecii au de gând să ceară sprijin de la ONU, să vină să-i ia pe români, sau măcar să le stingă grătarele.romani_in_grecia.jpg

Ministerul de Finanțe al Greciei discută cu FMI să ia un împrumut gigantic, ca să le dea tuturor turiștilor români câte 2000 de euro să plece acasă: ”Preferăm să fim datori 100 de ani decât să vă mai suportăm”, le-ar fi spus grecii turiștilor români.

Surse din Grecia spun însă că grecii se înșală, și că mulți din așa-zișii români ar fi de fapt irakieni, afghani și sirieni refugiați. Grecii se scuză însă: ”N-avem cum să distingem toți colorații între ei. Pentru noi sunt toți români, că put la fel”.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Saturday, 16.09.2017 10:57 Social

National Cinematografic