Lăsaţi încălzirea globală şi tehnologiile secrete ruseşti! Există şi o explicaţie perfect ştiinţifică pentru ploile care vor răvăși România în următoarele zile, spun experţii în meteorologie ai Seminarului Ortodox "Claudian Teoharie" din Focşani.

spamdumnezeurugaciuniploaie.jpg
Potrivit cercetătorilor, Dumnezeu se plictisea foarte tare şi a hotărât să arunce un ochi în căsuţa de spam a mailului său de serviciu. "Acolo a găsit câteva moşteniri de la prinţi nigerieni şi o mână de măriri de penis, dar şi toate rugăciunile noastre pentru ploaie din ultimele două decenii. Fiindcă e bun şi milostiv, s-a hotărât să le împlinească", explică prof. Onufrie Rîuleţ.

"În loc să ne rugăm de 700 de ori pentru ploaie, poate ar fi fost mai precaut să ne rugăm o singură dată şi pe urmă să-l sunăm pe Domnul, să-l întrebăm dacă a primit", şi-a dat cu părerea Patriarhul Daniel. "Tot ce poate Sfânta Biserică să facă acum e să vă ofere aceste umbrele la un preţ foarte bun. Sunt sfinţite!"

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Monday, 23.07.2018 16:28 Social

National Cinematografic