Geologii italieni răsuflă ușurați după mai multe zile în care au presupus că vulcanul Etna și-a amplificat activitatea, o erupție urmând a fi iminentă. Cercetări ulterioare au relevat că fumul gros care ieșea din câteva crăpături ale vulcanului era generat de o familie de români care pârlea un porc. 

poza-vulcan-parlit.jpg

„N-am vrut să ne apropiem cu un echipaj până nu am făcut o serie de fotografii din satelit cu zona. Cum nu am constatat modificări geo-morfice am dat cu zoom și am văzut câțiva oameni beți care se certau deasupra unui porc. Ne-am dat seama că sunt români pentru că toți vorbeau italiana stricat, erau îmbrăcați în mai multe straturi de trening și ascultau salam”, a declarat Fabrizio Auditore, președintele Institutului Italian de Vulcanologie „Alberto Tomba”. 

Românii care pârleau porcul pe Etna au fost amendați de autorități și li s-a confiscat și porcul. Un tribunal regional va decide în săptămânile viitoare dacă se mai poate salva ceva pentru un prosciutto sau trebuie aruncat la gunoi, respectiv la o firmă producătoare de parizer pentru piața românească.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Friday, 04.01.2019 13:04 Social

National Cinematografic