Geologii italieni răsuflă ușurați după mai multe zile în care au presupus că vulcanul Etna și-a amplificat activitatea, o erupție urmând a fi iminentă. Cercetări ulterioare au relevat că fumul gros care ieșea din câteva crăpături ale vulcanului era generat de o familie de români care pârlea un porc. 

poza-vulcan-parlit.jpg

„N-am vrut să ne apropiem cu un echipaj până nu am făcut o serie de fotografii din satelit cu zona. Cum nu am constatat modificări geo-morfice am dat cu zoom și am văzut câțiva oameni beți care se certau deasupra unui porc. Ne-am dat seama că sunt români pentru că toți vorbeau italiana stricat, erau îmbrăcați în mai multe straturi de trening și ascultau salam”, a declarat Fabrizio Auditore, președintele Institutului Italian de Vulcanologie „Alberto Tomba”. 

Românii care pârleau porcul pe Etna au fost amendați de autorități și li s-a confiscat și porcul. Un tribunal regional va decide în săptămânile viitoare dacă se mai poate salva ceva pentru un prosciutto sau trebuie aruncat la gunoi, respectiv la o firmă producătoare de parizer pentru piața românească.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Eftimie | Friday, 04.01.2019 11:04 Social

National Cinematografic