Vulcanul Etna n-a erupt, doar pârlesc niște români porcul acolo

Geologii italieni răsuflă ușurați după mai multe zile în care au presupus că vulcanul Etna și-a amplificat activitatea, o erupție urmând a fi iminentă. Cercetări ulterioare au relevat că fumul gros care ieșea din câteva crăpături ale vulcanului era generat de o familie de români care pârlea un porc.

„N-am vrut să ne apropiem cu un echipaj până nu am făcut o serie de fotografii din satelit cu zona. Cum nu am constatat modificări geo-morfice am dat cu zoom și am văzut câțiva oameni beți care se certau deasupra unui porc. Ne-am dat seama că sunt români pentru că toți vorbeau italiana stricat, erau îmbrăcați în mai multe straturi de trening și ascultau salam”, a declarat Fabrizio Auditore, președintele Institutului Italian de Vulcanologie „Alberto Tomba”.

Românii care pârleau porcul pe Etna au fost amendați de autorități și li s-a confiscat și porcul. Un tribunal regional va decide în săptămânile viitoare dacă se mai poate salva ceva pentru un prosciutto sau trebuie aruncat la gunoi, respectiv la o firmă producătoare de parizer pentru piața românească.

Scris de Ef
4 ianuarie 2019 11:01
Citește mai mult despre: porc vulcanul etna

Alte articole

Vezi mai mult