Wikileaks: „În judeţul Vaslui există fabrici secrete unde se munceşte pe ascuns!”

Site-ul Wikileaks a publicat informaţii strict secrete conform cărora în judeţul Vaslui ar exista anumite baze secrete de lucru, adevărate buncăre îngropate în pământ în care câteva sute de vasluieni muncesc pe ascuns.

Julian Assange ne explică: „Este vorba de nişte hale imense, de sute de metri pătraţi, în care vasluienii excentrici muncesc pe rupte, de dimineaţa până seara. De la suprafaţă nu se vede absolut nimic, pentru că aceste fabrici sunt acoperite cu nişte cârciumi, pline ochi cu beţivi din sat. Nimic nu te face să bănuieşti că sub aceste spelunci există oameni care muncesc şi zece ore pe zi, fără să se plângă şi fără să bea alcool.”

Locaţia exactă a acestor fabrici nu a fost însă divulgată de Wikileaks, de teama urmărilor. „Dacă vasluienii află unde sunt aceste fabrici vor năvăli acolo câtă frunză câtă iarbă, ca să vadă şi ei cum arată oamenii care muncesc. Mai mult, există pericolul ca vasluienii care pătrund în buncăre să înceapă să stea degeaba pe lângă oamenii care muncesc, contaminându-i.”

Scris de TNR
27 februarie 2012 17:02

Alte articole

Vezi mai mult