Wizzair a testat prima rachetă balistică low-cost, cu uraniu înghesuit

În dorința de a oferi și celor care nu-și permit costurile enorme pentru o rachetă balistică sau un ICBM ca să-și amenințe vecinii cu omorul, compania aeronautică Wizzair a lansat prima racheta balistică low-cost pentru țările sărace. Aceasta este dotată cu uraniu înghesuit care-și face treaba, chiar dacă nu este cea mai bună metodă de trimis o ripostă nucleară.

Rachetele low-cost pot fi folosite pentru destinații mai puțin frecventate de amenințările nucleare, cum ar fi orașe mici ca Cuneo în Italia, Mainz, Germania sau Botoșani, România. În felul acesta chiar și cei care cred că scapă de un eventual holocaust nuclear vor avea parte de toate avantajele din marile centre urbane ale planetei.

Nici nu a fost anunțată bine inițiativă și comenzile au apărut din partea țărilor mai sărace ce nu-și permit arme nucleare iar compania estimează că în următorii trei ani Serbia, Ungaria, Republica Moldova sau Cehia vor avea și ele rachete balistice intercontinetale cu care să explice cum felul lor de democrație este cel corect.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

27 decembrie 2021 13:03
Citește mai mult despre: icbm racheta uraniu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult