Zăcământ de moaşte nepupate, descoperit în apropiere de Bârlad

Arheologii BOR au descoperit ieri unul din cele mai importante zăcăminte de moaşte în stare pură, nesfinţite, din Europa de Est. Avantajul moaştelor de la Bârlad e că sunt nepupate, putând fi oferite doar abonaţilor premium ai BOR.

“Cunoşteam zona de ceva vreme, fusesem de câteva ori în prospectare. Oamenii locului ne-au relatat minunile din zonă. Şoferilor care treceau prin zonă le lăcrimau iconiţele de pe retrovizoare şi s-au semnalat foarte multe cazuri de fete care au rămas însărcinate deşi spunea că n-au cunoscut bărbat”, a explicat preasfinţia sa Poştenie, arheologul şef al Bisericii Ortodoxe Române.

Moaştele vor fi extrase şi evaluate de un creştin profesionist, pentru a le stabili valoarea. “Estimăm că zăcământul are cel puţin 10 tone de moaşte de cea mai bună calitate, 24 de carate. Dacă le folosim cu parcimonie le vom putea pupa cel puţin 30 de ani de acum încolo”, au spus reprezentanţii BOR

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
7 decembrie 2012 17:12

Alte articole

Vezi mai mult