Zăpada va fi băgată în tunelurile de metrou din Drumul Taberei, că oricum nu le folosește nimeni

Drumul Taberei ar putea fi primul cartier curățat complet de zăpada căzută în aceste zile după ce autoritățile au anunțat că aceasta va fi adunată de pe străzi și băgată în tunelurile de metrou. „Să fim serioși, acum, iarna, nu le folosește nimeni, nici măcar boschetarii. Avem loc pentru câteva milioane de metri cubi de zăpadă acolo”, a declarat un director din Primăria București.

Pentru transportul zăpezii primăria a decretat legea marțială și a confiscat toate cărucioarele pensionarilor din zonă. Acestea vor fi folosite de jandarmi, militari și deținuți, singurii oameni care mai muncesc în țara asta. Conform estimărilor în trei zile toată zăpada din cartier va fi depusă acolo. „Am avut o serie de incidente, din cauza neatenției în tuneluri au fost băgate și câteva mașini Smart și câțiva pensionari care stăteau la coadă la poștă”.

O altă zonă a Bucureșiului în care se va aplica această metodă va fi pasajul Piața Sudului. „Sperăm să-l umplem tot cu zăpadă, s-o bătătorim bine și, dacă dă și un îngheț, pe acolo se va putea circula normal ca în restul parcărilor din Capitală”.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
11 ianuarie 2017 13:01

Alte articole

Vezi mai mult