Zeci de angajaţi ISU, părăsiţi de iubite pentru că nu au fost în stare să localizeze cadoul potrivit

Drame inimaginabile pentru angajaţii ISU! Deşi s-au chinuit ore întregi să localizeze cel mai potrivit cadou pentru iubite şi soţii, aceştia au eşuat lamentabil, mulţi fiind părăsiţi de cele pe care le iubeau, sătule să aştepte în zadar. “Deşi ştiam încă de anul trecut, de pe 14 februarie, că această zi va veni din nou, tot am fost luaţi prin susprindere. Am încercat să ne organizăm, să punem la punct un plan, astfel încât să acoperim cât mai bine toate magazinele, dar degeaba, afurisitul ăla de cadou a fost de negăsit”, a declarat Decebal Popescu, pompier şi, până astăzi, soţ.

Aceştia au cerut şi sprijinul STS, dar, aşa cum era de aşteptat, nu le-a folosit la nimic. “Am apelat şi la STS, dar mai mult ne-am umplut de nervi. Ne-au trimis prin păduri, prin peşteri, ba chiar pe fundul unui lac, de era să ne înecăm. Ce cadouri să găseşti acolo?”, se plânge Decebal Popescu.

În fiecare an, sute de angajaţi ISU îşi pierd consoartele din cauza sistemelor ineficiente de localizare a cadourilor. “Sunt deja la a opta soţie care mă părăseşte din acest motiv. Sper ca următoarea să fie mai înţelegătoare şi să priceapă că pur şi simplu nu dispunem încă de tehnologia necesară”, spune un alt pompier.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Luchian
14 februarie 2014 09:02

Alte articole

Vezi mai mult