Aglomeraţie şi nervi în Ikea la sectorul de căni, unde mii de corporatişti s-au îmbulzit să cumpere cadoul de Secret Santa. Forţaţi de colegii mai puţin inteligenţi, sau chiar de şefii care sunt ahtiaţi după poze cu subalterni rânjind patetic, corporatiştii vin în număr mare în aceste zile ca să dea bugetul stabilit după 3-4 şedinţe cu nervi: sub 50 RON, exact ca anul trecut.raionul_de_cani_ikea.jpg

Cel mai penibil a fost pentru colegii dintr-o corporaţie din Pipera, care au inventat fel de fel de scuze ca să iasă din clădire şi să dea o fugă la Ikea, unde s-au întânit cu toţii şi au început să se ascundă pe după cactuşi.

Unul din corporatişti a făcut un atac de panică după ce a văzut o colegă cu o vază în mână, crezând că anul ăsta se dau vaze.

Angajaţii Ikea au deschis o casă specială, unde au prioritate corporatiştii care cumpără căni şi au pus şi un raft cu căni direct la intrare, ca să nu se mai obosească să caute prin magazin: “E firesc să venim în întâmpinarea celor mai lipsiţi de imaginaţie oameni din lume: corporatiştii”, a transmis directorul Ikea.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Tuesday, 17.12.2019 13:13 Social

National Cinematografic