Panică în cartier. O creatură scheletică a ieșit cu o coasă dintr-un bloc și rânjea diavoleşte, iar ochii ei întunecaţi sclipeau macabru în găvanele gălbui, ca două hăuri ale pierzaniei. Pe gură îi ieşeau vorbe de hulă, bolborosea ceva ciudat, satanic. Cosea iarbă şi rostea  incantaţii, întrerupte de exclamaţii, precum: ”Bravo, Simona! Aşa se dă cu reverul”.ctp_coasa.jpg

Probabil l-ați recunoscut deja din descriere pe jurnalistul Cristian Tudor Popescu, dar nu și câțiva bieți copii, care au crezut că e unul din călăreții Apocalipsei, săracii de ei. Martorii spun că înainte să apară el din bloc au ieşit lăcustele înaintea lui, apa minerală s-a înroşit ca sângele şi pe un câine au apărut bube.

După ce copiii au fugit speriați, au venit nişte părinţi, dar CTP a scos un şuierat ascuţit printre colţi şi cu limba sa bifurcată a rostit un avertisment sumbru: “Ţara asta nu se mai vindecă niciodată!”. Disperaţi oamenii au anunţat preotul. Când au început să tragă clopotul, creatura s-a îndepărtat, ţinându-se de cap şi văitându-se, dar a reapărut la Digi24.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Thursday, 05.07.2018 22:41 Social

National Cinematografic