Zeci de mii de elevi care nu sunt în stare să falsifice o diplomă, nevoiţi să dea examene!

Situația învățământului românesc este mai dezastruoasă ca oricând. În 2019 avem încă zeci de mii de elevi, absovenți de liceu, care nu sunt capabili să falsifice cea mai simplă diplomă, aia de Bac și riscă să dea examene reale, ca ultimii fraieri.

„Am verificat situația în mai multe școli și licee bucureștene, cum să vă spun, pe teren e dezastru. Hai, ești atât de prost că nu știi să faci o diplomă de-aia, înțeleg, dar să nu știi pe cineva? Să nu ceri tu 500 de lei la părinți să-ți faci așa ceva? Ăștia o să ne plătească nouă pensiile în bani falși?”, a declarat liderul unui sindicat al părinților.

Se pare că tinerii din ziua de azi nici măcar nu se informează, din media, să afle că nu te verifică nimeni, niciodată, dacă diploma ta e reală. Și, chiar dacă ești prins, nu există nicio consecință, pentru diplome false neexistând pedeapsă în legislația românească. „O diplomă falsă de Bacalaureat este absolut necesară pentru elevii care vor să se înscrie la o facultate falsă din România, adică în 99% din cazuri”, spun specialiștii în educație.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

19 iunie 2019 13:29
Citește mai mult despre: Bacalaureat

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult