Zeci de români au donat sânge pentru a salva un vampir subnutrit

Scene emoționante la Spitalul Județean din Buzău, unde zeci de persoane s-au oferit să doneze sânge pentru a salva de la moarte un vampir subnutrit. Creatura legendară suferise un accident grav, în urma căruia își pierduse toți dinții. Ea nu se mai putea hrăni singură și avea nevoie urgentă de ajutorul unor oameni cu inima mare și cu un sistem circulator ireproșabil.

Iată ce a declarat unul dintre salvatorii vampirului: “Am venit să donez sânge după ce am auzit la știri despre accidentul lui. E foarte urât ce a pățit. Nu-mi vine să cred că a rămas fără dinți în câteva secunde.”

Unii dintre donatori au venit și cu copiii, pentru a-i învăța de mici ce înseamnă generozitatea. Reporterii noștri s-au întâlnit cu un tătic cu suflet mare chiar la intrarea în spital. “Am adus-o și pe fie-mea aia mică, pentru că am înțeles de la medici că e mai bun sângele de tânără virgină. Acum mergem la ginecologie, să ne asigurăm că totul e-n ordine, și abia pe urmă îi ia sânge. Mă rog, e multă birocrație și-n spitale.”

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de TNR
19 iunie 2011 10:44

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult