Implicațiile economice ale pandemiei de Covid-19 nu sunt nici măcar acum conștientizate în totalitate, dar există indicii că nu ne îndreptăm într-o direcție bună. Numeroși agenți economici care activau la Paris au ajuns acum să muncească în România, lângă Turnul Eiffel din Slobozia.

romani-furat-portofele-eiffel-slobozia.jpg

 „În perioada 11-18 martie am avut în Slobozia o creștere accentuată a numărului de portofele furate, respectiv cu 1740 la sută. Este enorm în condițiile în care noi nu avem atât de mulți oameni în Slobozia și, sincer vorbind, că suntem un oraș sărac, și mai puține portofele decât oameni”, a declarat Tiberiu Drăgușan, șeful poliției din localitate.

 În condițiile în care Slobozia a avut parte de doi turiști de la începutul anului încoace, unul dintre ei a fost săltat de portofel în preajma turnului Eiffel din localitate de 47 de ori doar în luna martie. Autoritățile recomandă celor care vizitează turnul să meargă fără portofel la ei, sau poate și fără haine, că e în câmp și nu-i vede nimeni dacă-l admiră în chiloți. 

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Saturday, 21.03.2020 08:24 Social

National Cinematografic