Zero toleranţă pentru românii care ard mititeii pe grătar!

Marţi după-amiază inspectorii de grătare din Bucureşti şi Ilfov au amendat peste 300 de oameni pentru care făceau incorect carnea la grătar. Acestea sunt doar primele efecte ale Ordonanţei de Guvern nr. 121 pe 2010, cu aplicare de luni, 23 august.

Prin această lege sunt sancţionaţi drastic toţi grătaragii netalentaţi din România, şi sunt destui. La adăpostul fumului gros, ei fac nişte grătare absolut oribile, total necomestibile, sub orice critică. Prin nepriceperea lor crasă, aceşti diletanţi distrug reputaţia grătarului, un sport cu tradiţie în România. Din cauza acestor adevăraţi duşmani ai grătarului, zilnic mii de mititei se ard prea tare pe grătar, mii de pulpe de pui sunt afumate şi lipite şi sute de metri de cârnaţi se sfărâmiţează dezgustător pe gratiile încinse.

Inspectorii de grătare apar din senin la locul grătarului şi nu acceptă niciodată mită. Majoritatea cazurilor de nerespectare a regulilor de bun-gust sunt sancţionate pe loc. Se completează imediat o amendă, jarul este stins iar autorul grătarului este silit să mânânce doar vinete cu ceapă timp de trei săptămâni. Măsura este foarte eficientă, pentru că în numai 48 de ore inspectorii au dat amenzi ce însumează 32.127 de lei.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
24 august 2010 17:01

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult