Zgârcenie! Patriarhul Daniel nu şi-a sfinţit limuzina: „N-am bani de dat aiurea”

Noua ofertă BOR, care le permite românilor să-şi sfinţească maşinile, nu pare suficent de atractivă de către Patriarhul Daniel. Asta pentru că CEO-ul Bisericii Ortodoxe Române a refuzat să-şi sfinţească limuzina de lux, dând de înţeles totodată că nici nu intentionează s-o facă vreodată.

Patriarhul Daniel insistă că decizia lui nu are nici o legătură cu rezultatele dezastruoase obţinute de maşinile sfinţite la crash test-uri, unde s-a văzut că, chiar şi sfinţită, o maşină tot este spulberată de tren. „Pur şi simplu n-am bani de dat aiurea”, spune Prefericitul. „De luat aiurea nu mă feresc, dar de dat nici nu se pune problema, nici acum, nici în viitor.”

În plus, limuzina sa nu ar putea fi sfinţită de un preot oarecare, ci chiar de către el, numărul 1 al BOR. „Dacă aţi avea idee ce pretenţii financiare am pentru sfinţirea unei maşini, nu m-aţi mai întreba de ce refuz să îmi sfinţesc limuzina”, spune Daniel. „Aş pericilita construirea Catedralei Mânturii Neamului dacă aş apela la serviciile mele. Dar asta nu înseamnă că alţii nu pot s-o facă.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
25 iulie 2013 08:07
Citește mai mult despre: limuzina Patriarhul Daniel sfintire

Alte articole

Vezi mai mult