Zgomot de bormaşină la trezire, în oferta unui hotel de lux: Vrem ca turiştii să se simtă ca acasă

După ce clienţii lor s-au plâns în repetate rânduri că nu s-au simţit chiar ca acasă, patronii unui hotel de lux din Mamaia au hotărât să ia măsuri! Noile pachete turistice care vor sta la dispoziţia turiştilor includ opţiuni ca “zgomot de bormaşină la trezire”, “vecini pensionari isterici” sau “maşină cu alarmă foarte sensibilă sub balcon”.

“Musafirii noştri se vor simţi exact ca acasă”, a declarat recepţionerul hotelului. “Avem până şi un şef de scară care o să se uite urât la ei dacă urcă cu persoane străine în cameră, bombănind că oricine ar fi, trebuie trecut la întreţinere. În loc de ceas deşteptător, turiştii îşi vor putea începe ziua în acorduri de bormaşină, ciocan pneumatic sau alarmă auto care nu se mai opreşte. Bineînţeles, se pot bifa mai multe opţiuni simultan. Ca acasă.”

Cu toate acestea, unii turişti s-au arătat dezamăgiţi: “Mă îndoiesc că am să mă simt ca acasă. Deja am făcut 3 paşi pe covor, am apăsat pe o clanţă şi am spus câteva cuvinte în şoaptă, dar nimeni nu mi-a bătut în calorifer să încetez cu zgomotul că cheamă poliţia.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
3 mai 2013 08:05

Alte articole

Vezi mai mult