Coşmarul corporatiştilor! Azi a fost data limită pentru depunerea memo-ului cu data solicitată pentru concediul anual obligatoriu, lucrul de care se tem corporatiştii cel mai mult. Un corporatist a încercat să scape şi a adus o adeverinţă cum că din punct de vedere medical  inapt pentru vacanţe, dar de fapt a fost descoperit într-un birou ascuns şi lucra la un powerpoint pe întuneric.romanii_isi_reamintesc_ca_isi_urasc_jobul.jpg

Şireţi, corporatiştii aleg mereu locuri de vacanţă cât mai aproape de birou, ca să poată să se furişeze şi să muncească pe ascuns, când colegii nu sunt atenţi. “Un coleg a dat un mail la toată firma că el e plecat în Vietnam. L-am prins seara la mine în birou, îmi fura taskurile”, declară Mirela, senior audit manager dintr-o corporaţie din Pipera.

Într-o altă corporaţie a avut loc şi un mic scandal. Un coleg s-a oferit să meargă în concediu în locul altcuiva, cu condiţia să i se plătească 10.000 de Euro. Deşi corporatistul care nu dorea să plece în concediu i-a dat banii, corporatistul care pretindea că pleacă s-a răzgândit şi n-a mai plecat. Drept represalii, i s-a interzis să mai utilizeze copiatorul timp de 3 luni.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Thursday, 02.06.2016 16:14 Social

National Cinematografic