Zi neagră pentru corporatişti. Azi au fost nevoiţi să aleagă perioada în care vor pleca în concediu

Coşmarul corporatiştilor! Azi a fost data limită pentru depunerea memo-ului cu data solicitată pentru concediul anual obligatoriu, lucrul de care se tem corporatiştii cel mai mult. Un corporatist a încercat să scape şi a adus o adeverinţă cum că din punct de vedere medical inapt pentru vacanţe, dar de fapt a fost descoperit într-un birou ascuns şi lucra la un powerpoint pe întuneric.

Şireţi, corporatiştii aleg mereu locuri de vacanţă cât mai aproape de birou, ca să poată să se furişeze şi să muncească pe ascuns, când colegii nu sunt atenţi. “Un coleg a dat un mail la toată firma că el e plecat în Vietnam. L-am prins seara la mine în birou, îmi fura taskurile”, declară Mirela, senior audit manager dintr-o corporaţie din Pipera.

Într-o altă corporaţie a avut loc şi un mic scandal. Un coleg s-a oferit să meargă în concediu în locul altcuiva, cu condiţia să i se plătească 10.000 de Euro. Deşi corporatistul care nu dorea să plece în concediu i-a dat banii, corporatistul care pretindea că pleacă s-a răzgândit şi n-a mai plecat. Drept represalii, i s-a interzis să mai utilizeze copiatorul timp de 3 luni.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
2 iunie 2016 14:06
Citește mai mult despre: corporatisti pipera vacanta

Alte articole

Vezi mai mult