Ziua porţilor deschise în spitale

Ministrul Sănătăţii, Daniel Funeriu, organizează în week-end-ul 12-14 martie Zilele Porţilor Deschise în spitalele din România. Acest program vrea să-i apropie mai mult pe oameni de spitale, policlinici şi dispensare. S-a creat în ultimii ani o imagine foarte prostă a medicilor şi a sistemului medical care i-a îndepărtat pe oameni, în ziua de azi tot mai puţini români cheltuindu-şi banii în spital.

spital_pliant_ministerul_turismuluiMinistrul Funeriu ne-a declarat: „Vrem să ne adresăm în primul rînd generaţiei tinere, de aceea vor fi organizate vizite cu şcoala în spital sau la morga oraşului. Actul medical românesc trebuie să fie cît mai atractiv, altfel oamenii vor merge în străinătate. Bulgarii sînt mult înaintea noastră din acest punct de vedere.”

De asemenea, ministrul Funeriu, în colaborare cu Elena Udrea, vrea să propună spre adoptare guvernului un proiect comun pentru perioada de Paşte.
„Anul trecut a existat programul Paştele în Maramureş, care a fost un succes. Anul acesta vrem să facem Paştele în Spital. Dorim să promovăm spitalele din Maramureş, din Munţii Apuseni, dar şi cele de pe Litoral.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
7 martie 2010 22:00
Citește mai mult despre: Daniel Funeriu Elena Udrea Maramures spital

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult