“Ziua veche”, un nou cotidian

Cine crede că acesta este un text despre o ştire inventată şi despre nişte ziarişti proşti, au dreptate doar pe jumătate. Ştirea nu e inventată.
S-a lansat www.ziuaveche.ro. Cotidianul “Ziua” anunţase la începutul anului că trece pe online o vreme. Într-o săptămînă a trecut şi vremea aia, motiv pentru care s-a strămutat direct la cele sfinte. Noapte bună “Ziua”, oriunde te-ai afla!

Însă cei care lucrau la “Ziua” (permanent, nu cu ziua) s-au gîndit să facă un alt proiect. Şi-aici începe nebunia. Orice om normal consideră că “Ziua” s-a închis pentru că nu vindea (între noi fie vorba, mai era şi foarte, foarte prost!).

Apoi, ziua.ro, a clacat, evident, din aceleaşi motive. Atunci, mă gîndesc, de ce să pui numele noului proiect Ziua Veche? Este evident că acest proiect are şanse de supravieţuire cam cît ar fi avut spermatozoidul Vanghelie în faţa spermatozoidului Einstein.

Şi o altă nelămurire, foarte dragă mie! Mă mir cum o afacere de presă care a mers din prost în mai prost nu i-a atras atenţia şi nu l-a excitat investiţional pe domnul Patriciu, mai ales că în acest moment, pe calea asta, a inovaţiilor fără noimă, „Adevărul” pare că nu mai vine cu nimic nou. Plus că în câţiva ani putea lansa pe piaţă un nou produs inspirat din „Ziua veche”, Zilemateca.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Mihai
27 ianuarie 2010 14:19
Citește mai mult despre: Adevarul Patriciu Ziua Ziua Veche

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult