10 ipostaze din viaţa luxoasă a Mihaelei Rădulescu la Monte Carlo

• La subsolul blocului are o boxă cu climatizare, în care ţine butoiul cu varză murată şi borcanele cu gogonele;

• Mihaela Rădulescu a învăţat temeinic regulile de etichetă în înalta societate: “La dineuri mai solemne, dacă sunt ocupată într-o discuţie, am un om care râgâie în locul meu”;

• Mihaela spune că nu s-a adaptat chiar aşa uşor: A mers la cursuri ca să înveţe să se băşească cu accent francez;

• Unele lucruri se schimbă profund: Mihaela nu mai are pământ sub unghii, ci cristale Swarovski măcinate fin;

• În timpul Marelui Premiu de la Monte Carlo, piloţii trec pe sub geamul ei şi îi arată prieteneşte un deget;

• Mihaela e adepta bucătăriei fusion: “Când mă uit la meci mănânc seminţe de bostan trase în ciocolată neagră”;

• Vecinul de sus, contele de Richthofen-Vanderbilt, o reclamă deseori la asociaţia de locatari că face mici pe balcon şi ascultă Nicu Paleru la maxim;

• Fiindcă nu-i plac porţiile meschine, îndoaie icrele negre cu miez de pâine;

• Mihaela spune că administratorul blocului său e de treabă: ”Nu m-a întrebat niciodată dacă am magneți la apometre, nu stau cu grija asta, cum mi se întâmpla în România”.

• De-a lungul Rivierei franceze sunt multe oraşe asemănătoare, dar îţi dai seama că ai ajuns în Monte Carlo după rufele Mihaelei, atârnate la balcon.

Scris de TNR
17 iulie 2014 00:07

Articole asemanătoare

Vezi mai mult