traistariu_are_par_nu_si_creierComportamentul dubios al lui Mihai Trăistariu de când şi-a făcut implantul de păr are în sfârşit o explicaţie raţională. Medicii care s-au ocupat de implantul lui susţin că au fost nevoiţi să-i scoată creierul pentru ca operaţia să aibă şanse de reuşită. „Oricum, nu e cam şi cum i-ar fi eliminat ditamai creierul”, se apără medicii.

S-a ajuns la această situaţie pentru că Trăistariu a cerut implant de păr pe ambele părţi ale scalpului. „Ne-a zis că are nevoie şi de o rezervă, în caz că va cheli din nou. Vrea ca, dacă se întâmplă aşa ceva, pur şi simplu să-şi întoarcă pe dos scalpul şi să aibă din nou păr. Am decis atunci că oricum nu e mare pierdere dacă îi scoatem creierul, aşa că l-am îndepărtat, făcând astfel loc pentru păr şi pe interiorul scalpului”, au explicat medicii.

Din păcate, Mihai Trăistariu a refuzat să comenteze afirmaţiile medicilor, motivând că el nu mai vorbeşte cu nimeni. „Singurul meu interlocutor sunt eu însumi, în timp ce mă pozez cu telefonul în faţa oglinzii. V-am spus că mi-am pus păr nou?”, a postat Trăistariu pe pagina proprie de Facebook.

Nea Costel, drojdier:

“Până şi eu mă trezesc pe 26 mai ca să merg la vot! N-ai nicio scuză dacă stai acasă!”

Scris de Calin | Thursday, 15.08.2013 09:41 Monden

National Cinematografic