traistariu_are_par_nu_si_creierComportamentul dubios al lui Mihai Trăistariu de când şi-a făcut implantul de păr are în sfârşit o explicaţie raţională. Medicii care s-au ocupat de implantul lui susţin că au fost nevoiţi să-i scoată creierul pentru ca operaţia să aibă şanse de reuşită. „Oricum, nu e cam şi cum i-ar fi eliminat ditamai creierul”, se apără medicii.

S-a ajuns la această situaţie pentru că Trăistariu a cerut implant de păr pe ambele părţi ale scalpului. „Ne-a zis că are nevoie şi de o rezervă, în caz că va cheli din nou. Vrea ca, dacă se întâmplă aşa ceva, pur şi simplu să-şi întoarcă pe dos scalpul şi să aibă din nou păr. Am decis atunci că oricum nu e mare pierdere dacă îi scoatem creierul, aşa că l-am îndepărtat, făcând astfel loc pentru păr şi pe interiorul scalpului”, au explicat medicii.

Din păcate, Mihai Trăistariu a refuzat să comenteze afirmaţiile medicilor, motivând că el nu mai vorbeşte cu nimeni. „Singurul meu interlocutor sunt eu însumi, în timp ce mă pozez cu telefonul în faţa oglinzii. V-am spus că mi-am pus păr nou?”, a postat Trăistariu pe pagina proprie de Facebook.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Thursday, 15.08.2013 10:41 Monden

National Cinematografic