ciomu_plaja_nudistiCunoscutul tăietor de penisuri Naum Ciomu a băgat spaima în nudiştii de pe o plajă din Mamaia, după ce a scos un banal cuţit, ca să-şi taie salam pentru un sandviş. Un martor, aflat încă sub impactul evenimentelor, povesteşte cele întâmplate. “La început nu mi-am dat seama cine e, dar după ce şi-a întins cearşaful lângă al meu, l-am recunoscut de la televizor. De frică, penisul a început să-mi tremure violent, probabil a primit un semnal de la creier”, spune Denis P., cel care l-a identificat pe Ciomu.Bărbatul a dat de veste tuturor în legătură cu pericolul iminent de pe plajă. “Iniţial, am încercat să nu fug şi să mă calmez, dar, când şi-a scos cuţitul, atunci m-am pierdut cu firea. Era să fac în pantaloni şi nici măcar nu-i aveam pe mine. Am ţipat la toţi să fugă care încotro, să se salveze. Unii n-au avut putere să fugă şi şi-au îngropat penisurile în nisip, ca struţul”, povesteşte Denis P.

Rămas aproape singur pe plajă, doctorul Ciomu se dezvinovăţeşte. “N-am vrut, dom’le, să le tai penisurile, am vrut doar să-mi tai o felie de salam, să-mi pun în sandviş. Oricum la mulţi nici n-aveam ce tăia, îmi trebuia un bisturiu foarte fin, pe care nu-l aveam la mine. Dacă era Cabral pe plajă, poate m-ar fi tentat, dar aşa, am preferat să-mi mănânc sandvişul în linişte”, a declarat acesta.

 

 

Autor: Luchian Abel

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Friday, 16.08.2013 11:35 Monden

National Cinematografic