jon_ivascu_ungur_carneO nouă modă face furori printre hipsterii din ţara vecină şi prietenă, Ungaria. Din ce în ce mai mulţi dintre aceştia sunt adesea văzuţi ţinând fleici de carne sub şaua de la bicicletă. „Un mic omagiu adus stilului de viaţă al strămoşilor noştri, hunii”, explică Janos Ivasko, liderul comunităţii maghiare de hipsteri.

Hispterii maghiari spun că frigiderul este mult prea mainstream ca să fie luat în considerare pentru păstrarea cărnii. În plus, roata de la bicicletă se poate transforma cu uşurinţă într-un grătar, în caz că hipsterului i se face foame de la prea mult pedalat.

A crescut, în schimb, numărul hispterilor care sunt alergaţi şi uneori chiar muşcaţi de câinii comunitari. Hipsterii maghiari chiar iau în considerare renunţarea la campaniile de pe Facebook prin care încearcă să îi salveze pe maidanezi de eutanasiere sau castrare. „Dacă nu se potolesc, adio Like şi Share-uri din partea noastră”, ameninţă Janos Ivasko.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Monday, 19.08.2013 12:18 Monden

National Cinematografic