cumparaturi_mallO nouă tragedie cauzată de stres şi epuizare a fost pe punctul de a se întâmpla în ultimul week-end. Un bărbat de 36 de ani din Bucureşti a ajuns inconştient la spital, după ce a fost exploatat fără milă de soţia sa, care l-a purtat mai bine de 6 ore prin mall, într-o tentativă eşuată de a-şi cumpăra o pereche pe pantofi.

Deşi după 3 ore de shopping soţul începuse să transpire abundent şi să respire cu dificultate, soţia sa i-a ignorat suferinţa şi a continuat să-l târască prin magazinele care vând pantofi. Degeaba spunea bărbatul obsesiv „Pantofii îţi vin perfect, cumpără-i pe ăştia”, reacţia nevestei era invariabil „Mai căutăm, pantofii ăştia mă fac să par grasă.”

După 6 ore, bărbatul a căzut ca secerat la pământ, spre disperarea soţiei, care nu apucase încă să-şi găsească pantofii perfecţi. A fost transportat de urgenţă la spital, iar acum starea sa este stabilă, el fiind pus pe perfuzii cu vitamine. „Tragedie evitată în ultimul moment”, a sunat verdictul medicilor care se ocupă de bărbat.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Monday, 26.08.2013 11:08 Monden

National Cinematografic