stefan_banica_afise_2013După ce în Bucureşti au apărut sute de afişe care promovează concertele pe care Ştefan Bănică jr. le va suţine la finalul acestui an, mai multe magazine au început deja promoţiile de Crăciun. Mai mult, în hypermarketurile din Bucureşti răsună deja colindele, spre iritarea evidentă a cumpărătorilor, care au impresia că asistă la o glumă proastă.

„Când vezi că se vând bilete la concertele lui Ştefan Bănici jr. din decembrie 2013 nu te mai uiţi în calendar, dai direct drumul la promoţiile de Crăciun, fără să stai pe gânduri”, spune reprezentantul unui hypermarket bucureştean. „Brazii, globurile, beteala şi bomboanele nu erau pe stoc, dar am făcut rost de ele în timp record, aşa că începând de azi le găsiţi pe rafturi.”

Printre victimele afişelor cu Bănică jr. se regăsesc şi foarte mulţi simpli cetăţeni. Astfel, mai mulţi şoferi au trecut pe cauciucuri de iarnă, de frică să nu fie amendaţi, în timp ce mulţi pensionari au început să iasă din casă echipaţi cu cojoace sau paltoane. O reacţie promptă a venit şi din partea regiei de termoficare bucureştene, care a început deja să dea căldură în calorifere.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Monday, 09.09.2013 10:11 Monden

National Cinematografic