Pentru că doar vedete d-astea avem, azi am citit o ştire despre cum se menţine în formă Nicoleta Luciu. Mă rog, nu mă plâng, sunt convins că se putea mai rău: puteam la fel de bine citi despre meniul zilnic al Nikitei (lucru care probabil nu s-a întîmplat pe motiv că doar micul ei dejun ar umple 10 pagini de tabloid). Secretul Nicoletei Luciu, aşadar: „Urc şi cobor 16 etaje în fiecare zi”. Probabil la fel face şi bomba sexy a lui Tănase, doar că ea foloseşte liftul.

 

Şi apropo de bomba sexy, dacă îi iei capul şi-l plasezi în Photoshop pe corpul lui Marian Iancu sunt convins că nimeni nu va sesiza diferenţa. Nici măcar Marian Iancu sau Cristi Tănase. În afară faptului că Marian Iancu are tâţele mai mari şi probabil nu are tatuat un fluture pe fese, corpurile lor sunt identice .

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Monday, 15.03.2010 16:53 Monden

National Cinematografic