Autorităţile din Caracal au rămas stupefiate când au fost chemate la biroul unui notar public din localitate, unde un tânăr se prezentase cu un ghiveci în care creştea o plantă de cannabis, pe care acesta încerca să o legalizeze. Martorii la eveniment susţin că descinderea s-a petrecut foarte lent, întrucât poliţiştii ajunşi la faţa locului au trebuit să caute pe Internet dacă legea permite sau nu legalizarea drogurilor uşoare la notariat.

legalizare_caracal.jpg „A trebuit să-mi legalizez nişte documente când am dat Bacul, acum, în toamnă. M-am gândit că acolo pot legaliza orice. Doamna de la birou a fost drăguţă din prima şi mi-a pus ştampila pe ghiveci, dar era venit control de la Bucureşti. Când m-au văzut, au chemat poliţia. Tot nu înţeleg de ce m-au arestat. Marijuana mea fusese legalizată, plătisem şi cei şapte lei” a declarat inculpatul, cu ochii roşii din cauza plânsului.

Tânărul a fost eliberat şi urmează a fi cercetat în libertate, cu condiţia ca acesta să coopereze voluntar cu cercetătorii din domeniul stupefiantelor pentru a analiza efectele devastatoare pe care le au drogurile psihedelice în combinaţie cu lipsa de inteligenţă specifică regiunii.

Mulţumim corespondentului nostru Radu N.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de TNR | Tuesday, 10.09.2013 15:29 Monden

National Cinematografic