Iulia Tăbăcaru, mai cunoscută ca „bomba sexy”, este noua imagine a Grasei de Cotnari. Şefii podgoriilor de la Iaşi sînt foarte mulţumiţi de Iulia, prietena la fel de celebrului Cristi Tănase, ea fiind cea aleasă în urma unor lungi negocieri.
„Prima oară am intenţionat ca imaginea Grasei de Cotnari să fie Alina Mungiu Pippiddi, însă ne-a spus că nu se dă jos din pat pentru mai puţin de 10 mii de euro – fie vorba între noi, nu cred că s-ar fi putut da jos din pat pentru nici o sumă! – şi atunci ne-am orientat către Bomba Sexy, Iulia.”

Ceea ce i-au convins pe oficialii de la Cotnari au fost imaginile şi pozele care au circulat în ultimele zile în presă de la prezentarea de modă pentru vaci.
„Ultimele poze, cu Iulia cu burdihanul dizgraţios şi penisul acela pe spate ne-au dat gata. Am sunat-o imediat şi am întrebat-o dacă celulita şi vergeturile sînt naturale sau şi-a făcut operaţie estetică!”, a declarat preşedintele companiei Cotnari.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Mihai | Tuesday, 16.03.2010 00:00 Monden

National Cinematografic