transplant_cap_traistariuSătul de ineficacitatea zecilor de tratamente aplicate pentru creşterea părului, cunoscutul bărbat cu voce de femeie Mihai Trăistariu ia măsuri drastice. Interpretul s-a programat pentru un transplant de cap, prin care speră să pună capăt definitiv problemei căderii părului. “M-am convins, este singura variantă care mi-a mai rămas. Am încercat tot felul de soluţii, mi-am pus în cap până şi azotat de amoniu şi nitrocalcar. M-am gândit că dacă creşte grâul de la ele, creşte şi părul. Degeaba, tot chel am rămas”, se plânge cântăreţul.

Pentru a împuşca doi iepuri dintr-o lovitură, Mihai îşi va pune un cap de femeie. “Demult tânjeam după un păr lung, pe care să mi-l pieptăn ore în şir în faţa oglinzii. În acelaşi timp, îmi doresc să-mi păstrez vocea de femeie, de aceea am zis că un cap de femeie ar fi cel mai potrivit”, spune acesta.

Pentru că este vedetă, cântăreţul s-a trezit în capul listei de transplant. “Am speranţe că voi primi, cât de curând, capul dorit. Trebuie doar să moară o femeie cu păr frumos, pentru a i se preleva capul. Sunt optimist că, în câteva zile, voi putea posta poze din faţa oglinzii, cu noul meu cap”, a mai adăugat Mihai.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Luchian | Thursday, 26.09.2013 09:40 Monden

National Cinematografic