monica_gabor_rom_autentic_copyÎn cea mai nouă reclamă la „Rom autentic”, atacul la adresa americanilor este mai furibund ca niciodată. Dacă în primul clip americanii au fost acuzaţi că ne-au furat oina şi ghiozdanul zburător, de data aceasta ei sunt acuzaţi de ceva mult mai grav: ne-au luat-o pe Monica Gabor (fostă Columbeanu) şi, din curvă, au transformat-o în doamnă.

„Monica, o curvă onestă, care s-a căsătorit cu un moş pitic pentru bani, ne-a fost luată de americani şi este tratată acolo ca o doamnă! E chemată la evenimente mondene, e imaginea unei băuturi energizante şi, mai grav, este combinată cu o persoană de vârstă apropiată. Până aici! O să le-o luăm şi noi pe Jenna Jameson şi o s-o transformăm în gospodină care face biscuiţi cu rom în casă. Răzbunare!”, se spune în ultimul clip la Rom.

În următorul clip Rom autentic, vedetă va fi Nadia Comăneci, care a fost transformată de americani din gimnastă în persoană care face reclamă la margarină şi saltele. De asemenea, americanii vor mai fi acuzaţi că ne-au trimis-o pe Carmen Harra înapoi.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Wednesday, 09.10.2013 13:08 Monden

National Cinematografic