ghita_brokeback_mountainInternetul simpaticului cioban Ghiţă pare extrem de performant. El se laudă că tocmai a reuşit să downloadeze integral filmul „Brokeback Mountain”, un clasic al relaţiilor care apar între ciobanii care petrec mult timp în vârf de munte, departe de neveste.

„Cu Hotspot-ul de pe telefon mi-am dat internet pe laptop şi m-am apucat de download. Apoi am dat oile în strungă şi le-am muls. Pân’ să prindă laptele cheag, filmul era downloadat. În sara asta mă uit la el împreună cu Grigore, că am înţeles că e nevoie de doi ca să înţălăgi ghiduşiile pe care le fac ciobanii americani în film. O s-o ardem ca cinefilii :)))”, a postat Ghiţă pe Facebook.

Sunt însă şi cârcotaşi care spun că Ghiţă nu a pus mâna pe preţiosul film cu ajutorul netului de pe telefon, ci i-ar fi fost adus pe stick de cei de la Vodafone. Cert e însă că filmul îi va schimba lui Ghiţă stilul de viaţă. În loc să mai posteze lucruri despre viaţa de la stână, el va scrie din ce în ce mai des pe Facebook „La pescuit cu Grigore!”.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Thursday, 10.10.2013 05:15 Monden

National Cinematografic