mega_image_ciobanul_ghitaVedeta Vodafone Ghiţă Ciobanul se poate lăuda mai nou nu doar cu un semnal excelent la telefon şi internet, ci şi cu un magazin Mega Image la el la stână.

"Am auzit ceva zgomote azi-noapte, dar am crezut că-i Grigore, care mâncase oarece fasole ieri la cină. Dimineaţa m-am pomenit cu un Mega Image, la nici 20 de metri de stână", spune uimit Ghiţă.

Ciobanul susţine însă că Mega Image s-a deranjat degeaba să aducă magazinul în vârful muntelui, pentru că produsele nu prea sunt pe gustul lui.

"Nu ştiu ce-au, parcă n-au gust. Am luat nişte măsline, dar după ce le-am gustat pot să vă spun neaoş, româneşte, că aş prefera să mănânc căcărezele oilor, domnule", se plânge ciobanul.

Ghiţă susţine că în ce priveşte legumele din Mega Image, situaţia e aproape periculoasă.

"Am luat nişte roşii, dar am zis să dau întâi la câine. Acuma nu mai latră. Ce să fac cu un câine mut? Nu ştiu ce bagă-n roşiile astea", povesteşte supărat Ghiţă. Acesta e nedumerit că ori de câte ori intră în Mega Image e mereu coadă la casă, cu toate că pe munte nu mai e nimeni altcineva şi îl deranjează planurile de extindere, spunând că a văzut deja un afiş cu "Aici urmează să deschidem un Shop&Go" lângă budă.

Ciobanul se plânge şi că la Mega Image nu găseşte nimic din alimentele lui de bază: "N-au slană, n-au jumări, n-au pastramă de berbecuţ, n-au bulz, n-au balmoş, jintiţă, îs vai mama lor".

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Friday, 11.10.2013 00:11 Monden

National Cinematografic