justin_bieber_schimbare_de_lookJustin Bieber a spus adio look-ului penibil cu care s-a consacrat! Canadianul a cheltuit o sumă colosală pe operaţii estetice, din dorinţa de a nu mai semănă sub nici o formă cu Justin Bieber. „Sunt extrem de mulţumit, în sfârşit mă pot privi în oglindă fără să vomit”, exultă noul Justin Bieber.

Medicii care s-au ocupat de operaţii sunt consideraţi adevăraţi eroi, mulţi fiind de părere că ei ar fi trebuit să câştige premiul Nobel în acest an. „Datorită lor, umanitatea a câştigat enorm. Practic, schimbarea look-ului lui Justin Bieber este cea mai bună veste de la încheierea celui de-Al Doilea Război Mondial încoace”, spune un important analist de peste Ocean.

Totodată, Justin Bieber a decis să îşi etaleze feminitatea cu care a fost înzestrat de natură, lăsându-şi părul lung. Şi veştile bune nu se opresc aici. Canadianul intenţionează să renunţe până la sfârşitul anului complet la cariera muzicală, urmând să mai apară în videoclipuri, eventual, doar pe post animatoare.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Tuesday, 22.10.2013 13:28 Monden

National Cinematografic