zgonea_toaleta_ikea_showroomMomente cumplite în magazinul Ikea din Bucureşti, unde preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, şi-a făcut nevoile într-una din băile din showroom.

"Eram pe tură la etaj. Din momentul în care l-am văzut pe Zgonea intrând am ştiut că se va întâmpla o manţogărie, pentru că are o faţă de ţăran. Temerile mele s-au adeverit. S-a simţit un miros insuportabil în zona mobilei de baie. Când am ajuns era deja prea târziu", susţine Mioara Papuc, angajat Ikea.

În loc să-şi ceară scuze, se pare că Valeriu Zgonea a făcut şi un mic scandal, acuzând angajaţii de la curăţenie că nu au pus hârtie igienică şi că a fost nevoit să se şteargă cu o cuvertură Penningblad dintr-o încăpere adiacentă.

"Bazinul toaletei nu avea apă, era defect. Nu curgea apă la robinet, era jalnic. Plus că nici nu prea aveai intimitate, zeci de oameni tot dădeau la o parte draperia şi se uitau prin baie, fără niciun respect pentru un om aflat într-o urgenţă fiziologică", acuză preşedintele Camerei Deputaţilor.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Friday, 25.10.2013 09:18 Monden

National Cinematografic