piste_gunoieriDupă ani de aşteptare, sute de petiţii şi mii de cereri, românii care aruncă gunoaie pe stradă au în sfârşit un motiv de bucurie. Guvernul a dispus introducerea unor piste speciale pentru cetăţenii nesimţiţi care nu mai au răbdare să ajungă până la coşul de gunoi.

“Pistele vor fi trasate cu verde, culoarea universală a ecologiei, pe care o apărăm prin aceste piste, şi vor fi aproape cât trotuarul de late, astfel încât oamenii să nimerească uşor ambalajele, resturile de şaorma, scutecele murdare sau diversele lucruri de care nu mai au nevoie”, spune Victor Ponta, premierul României.

Mii de români s-au bucurat la aflarea veştii. “E un demers lăudabil. M-am săturat să fiu privit pe sub sprâncene când arunc punga de chipsuri pe jos sau când vărs găleata de gunoi pe trotuarul din faţa blocului. Plus de asta, e inuman să fiu obligat să nimeresc coşul ăla mic de gunoi, chiar şi de la o jumătate de metru. Ce, sunt baschetbalist?”, spune Victor R.

Guvernul are planuri mari în continuare. “În viitor, vom construi o bandă în plus pe fiecare drum, pentru cetăţenii care aruncă gunoaie pe geamul maşinii”, a mai adăugat premierul.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Luchian | Monday, 11.11.2013 13:29 Monden

National Cinematografic