cruce_imensa_implant_cocalarUn cocalar a făcut aroganţa supremă, ajungând să fie privit cu o invidie fără număr de către toţi ceilalţi cocalari, după ce şi-a introdus în burtă o cruce uriaş din aur. “Am văzut că majoritatea celor care îşi fac piercinguri îşi bagă un inel mic în limbă, în sprânceană sau în buric. Dar e prea de bun gust, practic nu ieşi cu nimic în evidenţă“, spune Manuel Rotaru, cocalarul temerar.

Acesta povesteşte chinurile prin care a trecut din cauza burţii extrem de voluminoase prin care a trebuit introdusă crucea. “Cam opt ore a durat până mi-au trecut crucea prin toate straturile de slănină. Cel mai mult s-au chinuit să evite organele vitale, mai ales ficatul, de care am mare nevoie. A meritat aşteptarea, acum am cu ce mă mândri printre cocalari şi mă apără şi Dumnezeu cu mai mult interes, că, practic, umblu cu crucea în mine”, spune Manuel.

Excentricitatea l-a costat, însă, pe curajosul tânăr. “Din păcate, ca să cumpăr crucea, care e din aur masiv, a trebuit să-mi vând BMW-ul, aşa că acum nu mă pot poza decât lângă veceu. Norocul meu că e tot alb”, a mai adăugat Manuel.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Luchian | Wednesday, 13.11.2013 12:59 Monden

National Cinematografic