iulia_albu_dexIulia Albu şi-a exprimat recent nemulţumirea faţă de numărul enorm de cuvinte şi expresii din Dicţionarul Explicativ al Limbii Române, arătând că ea se descurcă foarte bine doar cu 20 de cuvinte atunci când desfiinţează vedetele autohtone.

"Jenant! Vai de capul lor! Mi-e silă! Aia e! Găinari. N-ai cu cine", a replicat sec Iulia Albu în timp ce-şi mângâia găinuşa.

Fashionista declară că academicienii români care au alcătuit DEX-ul sunt nişte boşorogi care umblă în zdrenţe şi că România ar trebui să-şi angajeze un stilist lingvistic pentru a scăpa de toate cuvintele în plus.

"Penibil, oribil, fără gust, tâmpiţi, mi-e silă! Găinari! Jenant", a mai declarat fashionista Iulia Albu, în timp ce purta pe cap o uşă de sobă, iar în picioare avea un bocanc, respectiv o sandală.

Iulia Albu a încheiat comentariul acid la adresa DEX-ului şi academicienilor spunând că "Vai de capul lor! N-ai cu cine! Zdrenţe, manţogărie, jenant!"
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Tuesday, 26.11.2013 12:51 Monden

National Cinematografic