cheloo_stramosi_homosexualiLa scurt timp după declaraţiile sale controversate privind homosexualii, viaţa cunoscutului interpret de muzică uşoară Cheloo a luat o turnură neaşteptată! Acesta a recunoscut într-un interviu recent că ar fi descoperit în arhiva familiei documente care atestă că el însuşi ar fi, cel puţin pe sfert, homosexual.

“Stră-străbunicul lui Cheloo, un negustor de mătăsuri cunoscut ca Pleşuvul, a fost unul dintre fruntaşii homosexualilor care au părăsit în secolul al XIX-lea Imperiul ţarist, unde erau foarte prigoniţi”, spune Decebal Popescu, istoric. “Mulţi au plecat peste ocean, întemeind California de azi, dar câţiva s-au aşezat în zona Bărăganului, unde localnicii le-au permis să îşi construiască birturi de homosexuali, prăvălii de homosexuali şi chiar o biserică homosexuală.”

“Din sânul acelei comunităţi a plecat bunicul lui Cheloo în anii ‘40, când greutăţile războiului i-au împins pe mulţi homosexuali de rit vechi să îşi caute de muncă la Bucureşti. Astăzi, doar numele oraşului Fundulea mai aminteşte de înfloritorul târg homosexual din vechime”, a adăugat savantul.

În prezent, Cheloo refuză să mai discute despre rădăcinile sale homosexuale, apropiaţii săi declarând însă că acesta încearcă din răsputeri “să-şi îmbrăţişeze originile, să se documenteze asupra culturii înaintaşilor săi şi să se împace cu confraţii pe care i-a repudiat atâţia ani.”
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Wednesday, 27.11.2013 14:17 Monden

National Cinematografic