inaugurare_ghita_femeie_mulsaInaugurarea magazinului alimentar al lui Ghiţă Ciobanul nu a fost lipsită de incidente neplăcute, o femeie reclamând faptul că în îmbulzeala creată a fost mulsă de o mână necunoscută.

"Stăteam la coadă la telemea, era foarte aglomerat, când am simţit că mă apucă cineva de piept şi mă mulge vârtos într-o cănuţă de metal. Cu toate că s-a petrecut extrem de rapid, am auzit cum se face spumă la suprafaţa laptelui, apoi am auzit cum individul bea cu sete. Mi-a venit rău", spune Mioara Papuc, femeia care şi-a jertfit laptele pentru o bucată de brânză.

Având în vedere că magazinul e în Berceni, zonă cunoscută pentru numărul mare de ciobani care locuiesc aici, organele care au investigat cazul spun că va fi extrem de dificil de găsit autorul, dar poliţiştii i-au cerut totuşi victimei detalii despre stilul de muls.

"Trebuie să aflăm dacă a fost în rafale scurte, ritmat, dacă a masat ugerul, pardon, pieptul înainte, pentru că astfel putem identifica stilul de muls şi chiar stâna la care a învăţat să mulgă individul, urmând să-l descoperim", spune Robert Acrişor, poliţistul care se ocupă de caz.

Poliţiştii susţin că identificarea mulgătorului e o chestiune de ore şi când pun mâna pe el "o să spună şi ce lapte a supt".

Scris de Ionut | Monday, 09.12.2013 14:21 Monden

National Cinematografic