banciu_caine_jignitDupă ce a jignit toate rasele pământului şi aproape 80% din naţiunile planetei, cunoscutul prezentator de televiziune Radu Banciu a decis să ducă mai departe nobila artă a înjurăturii şi a început să înjure în regnul animal. Astfel, acesta a compus o jignire specială, într-un spectru fonic ce nu poate fi receptat decât de câini şi de lilieci.

"Ne-am dat seama de asta când am văzut foarte mulţi câini trişti în preajma sediului B1 TV, cu priviri abătute şi capul plecat. Cu toate că erau bine hrăniţi, aceştia aveau o privire inteligentă dar mâhnită", a explicat reprezentantul unui ONG de protecţie a animalelor. "Am făcut măsurători şi am constatat că este vorba de un sunet foarte jignitor emis de Radu Banciu, care avea emisiunea chiar atunci. Sunetul nu poate fi perceput de urechea umană dar este receptat de câini, care sunt mai sensibili".

Banciu nu crede că se va opri aici. "Vreau să inventez o înjurătură care să jignească plantele. Să se ofilească în faţa mea de mâhnire. Ce căcat au făcut plantele pentru omenire? Nişte vite, nimic altceva", a spus jurnalistul.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Thursday, 16.01.2014 17:15 Monden

National Cinematografic