familie_de_homosexualiNevaccinarea la timp a copiilor poate avea efecte dramatice asupra evoluţiei lor ulterioare în lungul şi sinuosul drum spre maturitate. Au simţit-o pe pielea lor doi bucureşteni, soţ şi soţie, care au luat decizia de a nu-şi vaccina copii atunci când a fost cazul şi au descoperit că toţi au crescut să fie homosexuali.

"De primul copil ne-am dat seama că e homosexual când avea vreo 10 ani. L-am dus la cei mai buni medici, am cumpărat cele mai scumpe tratamente, n-am reuşit să scoatem homosexualitatea din el. Când credeam că am scăpat, o clipă de neatenţie, copilul era homosexual la lor. Acum, toată viaţa va trebui să poarte acest stigmat", spune mama copiilor, care precizează că a încercat şi metode mai neortodoxe, de la bătaie cu cureaua la dat în bobi la vrăjitoare.

Calvarul însă este departe de a fi sfârşit pentru că, în doar câţiva ani, toţi copiii au devenit homosexuali. "Cred că ăl mare a luat homosexualitate de la şcoală şi i-a îmbolnăvit şi pe cei mici. Se jucau împreună toată ziua, nu credeam că vom păţi o asemenea tragedie. Noi i-am hrănit tot timpul doar cu produse naturale, bio, şi nu am fumat nici unul cât mama a fost gravidă", spune tatăl celor trei băieţi. Acesta îşi recunoaşte vina şi recomandă tuturor părinţilor să-şi vaccineze copii de mici pentru a preîntâmpina astfel de probleme.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Tuesday, 21.01.2014 12:12 Monden

National Cinematografic